Οι κανόνες αγοράς της Machineeker

Σκυρόδεμα προσφέρει μόνο

Εισαγάγετε συγκεκριμένες προσφορές μόνο στη βάση δεδομένων. Οι καταχωρίσεις που αποτελούνται από γενική διαφήμιση όπως "Όλοι οι τύποι μηχανών XY" δεν θα δημοσιευθούν. Για κάθε λίστα, πρέπει να προσφέρεται είτε ένα συγκεκριμένο μηχάνημα είτε μια σταθερή συσκευασία αρκετών μηχανών. Σε περίπτωση συσκευασίας μηχανής, απαιτείται σαφής περιγραφή των σχετικών μηχανών στο κείμενο της καταχώρισης. Ωστόσο, η εμπειρία έχει δείξει ότι μεμονωμένες καταχωρήσεις μηχανών προσελκύουν πολύ περισσότερη προσοχή από τα πακέτα μηχανών.

Διαφημίσεις πρέπει να περιλαμβάνει πάντοτε σαφές τεχνική περιγραφή

Όταν υποβάλετε μια καταχώριση στο Machineeker, συμπεριλάβετε πάντοτε μια σαφή περιγραφή της μηχανής στο πεδίο "Τεχνικά στοιχεία". Δεν επιτρέπουμε καταχωρίσεις που δεν παρέχουν τεχνικά δεδομένα. Εδώ μπορείτε να βρείτε χρήσιμες συμβουλές για τη δημιουργία καταχωρίσεων που ενισχύουν τις πωλήσεις.

Δεν επιτρέπονται ανώνυμες καταχωρίσεις και καταχωρίσεις με εναλλακτικούς τρόπους επικοινωνίας

Κατά την υποβολή μιας καταχώρισης, πάντα να συμπεριλαμβάνετε το πλήρες όνομα και τη διεύθυνσή σας. Δεν επιτρέπονται ανώνυμες καταχωρίσεις.

Δεν πρέπει να εμφανίζονται αριθμοί τηλεφώνου, αριθμοί φαξ, διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή διευθύνσεις διαδικτύου στο κείμενο μιας καταχώρισης

Οι προσφορές ενδέχεται να μην περιλαμβάνουν αριθμούς τηλεφώνου, αριθμούς φαξ ή διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Τα δεδομένα επαφών σας δημιουργούνται αυτόματα από τον λογαριασμό σας και εμφανίζονται στην τελική καταχώριση. Επομένως, δεν είναι απαραίτητη μια πρόσθετη καταχώρηση των δεδομένων επαφών σας στο κείμενο της καταχώρισης.

Δεν υπάρχουν διευθύνσεις στο διαδίκτυο

Το κείμενο της προσθήκης και οι φωτογραφίες των προσφερόμενων μηχανών ενδέχεται να μην περιέχουν διευθύνσεις στο Διαδίκτυο. Αν ενδιαφέρεστε για τη διαφήμιση λογότυπου για την αρχική σας σελίδα, μπορείτε να την κρατήσετε εδώ .

Νέες μηχανές επίδειξης και πρώτης προβολής ενδέχεται να μην ταξινομηθούν ως χρησιμοποιημένες μηχανές

Οι πωλητές είναι υποχρεωμένοι να αναφέρουν σαφώς αν η μηχανή είναι νέα, επίδειξη ή εκ των προτέρων. Χρησιμοποιήστε τις επιλογές στο πεδίο εισαγωγής Condition. Οι νέες μηχανές επίδειξης και πρώτης προβολής ενδέχεται να μην ομαδοποιούνται ως χρησιμοποιημένες μηχανές.

Διαγραφή πωλούνται μηχανήματα

Διαγράψτε (ή διακόψτε) καταχωρίσεις για μηχανές που έχουν πωληθεί όσο πιο γρήγορα μπορείτε. Προσπαθούμε να διατηρήσουμε τη βάση δεδομένων όσο το δυνατόν πιο ενημερωμένη, οι προσφορές που έχουν λήξει είναι εξαιρετικά ανεπιθύμητες και απαγορεύονται στους Όρους και τις Προϋποθέσεις .

Διαγραφή λίστας μηχανών - αντί ακύρωσης

Αμέσως φόρτωμα προηγουμένως διαγραφεί διαφημίσεων δεν επιτρέπεται, καθώς αυτό συνιστά αθέμιτη εμπορική πρακτική.

Τα λογότυπα της εταιρείας δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιούνται σε εικόνες μηχανών ή ως εικόνες μηχανών

Μην χρησιμοποιείτε λογότυπα αντί για εικόνες μηχανών. Η τοποθέτηση των λογοτύπων της εταιρείας σε εικόνες μηχανών απαγορεύεται επίσης.

Μόνο αποστολή εικόνων που έχετε την έγκριση να χρησιμοποιήσετε.

Φωτογραφίες για τις οποίες τους κατασκευαστές ή τους ανταγωνιστές σας κατέχουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας μπορεί να αποσταλεί μόνο με τη ρητή γραπτή άδεια του κατόχου των πνευματικών δικαιωμάτων.

Δεν εικόνες «κράτησης θέσης»

Δεν επιτρέπονται οι εικόνες των μηχανών που περιέχουν μόνο κείμενο όπως «Φωτογραφία σύντομα κοντά σας».

Ποτέ μην αντιγράφετε κείμενα από τους ανταγωνιστές σας

Γράψτε τις δικές σας τεχνικές περιγραφές των αντικειμένων που προσφέρετε προς πώληση. Η αντιγραφή κειμένων και τμημάτων κειμένου από τις λίστες άλλων πωλητών απαγορεύεται και συνήθως έχει ως αποτέλεσμα δυσάρεστες καταστάσεις που αποφεύγονται καλύτερα.

Δεν πρέπει να αναφέρονται λίστες σε λέξεις-κλειδιά / όρους αναζήτησης

Περιλάβετε μόνο τεχνικές περιγραφές που είναι συγκεκριμένες για το μηχάνημα που προσφέρετε. Δεν επιτρέπεται η χρήση λιστών λέξεων-κλειδιών ή όρων αναζήτησης. Δεν επιτρέπεται η συμπερίληψη καταχωρίσεων για άλλες μηχανές, προϊόντα, αναλώσιμα υλικά και γενική διαφήμιση.

Δεν υπάρχουν ονόματα εταιρειών και επαναλήψεις λέξεων στον τίτλο εισαγωγής

Δεν επιτρέπεται η ονοματοδοσία του ονόματός του καθώς και οι επαναλήψεις λέξεων στον τίτλο της καταχώρισης. Οι κατασκευαστές εξαιρούνται από τον παρόντα κανονισμό.

Επιλέξτε τη σωστή κατηγορία μηχανής

Βεβαιωθείτε ότι έχετε τοποθετήσει την καταχώρισή σας στις σωστές κατηγορίες - προς όφελός σας.

Δεν υπάρχουν καταχωρήσεις 1 €

Παρακαλώ μην αναφέρετε 1 € στις τιμές. Οι καταχωρήσεις που εμφανίζουν 1 € ως τιμή αγοράς (επίσης ως σταθερή τιμή ή βάση διαπραγμάτευσης) δεν θα ενεργοποιηθούν. Εάν δεν θέλετε να καταχωρίσετε μια τιμή, αφήστε το πεδίο τιμών κενό. Στη συνέχεια θα εμφανιστεί αυτόματα η σημείωση "Τιμή ζήτησης" για την καταχώρισή σας.

Δεν υπάρχουν διαφημιστικοί τίτλοι σε καταχωρίσεις

Εισαγάγετε σημαντικές πληροφορίες και καμία διαφημιστική διατύπωση στον προσδιορισμό της μηχανής καθώς και στον κατασκευαστή και τον τύπο μηχανής. Μόνο τότε οι μηχανές σας μπορούν να βρεθούν από τους πιθανούς αγοραστές μέσω της λειτουργίας αναζήτησης.

Προσβάσιμοι αριθμοί τηλεφώνου στα δεδομένα επαφών

Όταν εισάγετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας, βεβαιωθείτε ότι έχετε εισάγει έναν προσιτό αριθμό τηλεφώνου.

Δοκιμάστε την εφαρμογή Machineseeker τώρα!
Εφαρμογή Machineseeker για iPhone και Android.