Σχετικά Με Εμάς
Διοίκηση εταιρείας

Thorsten, ένας πρωτοπόρος του Διαδικτύου, που ξεκίνησε με τις πλατφόρμες Maschinensucher.de & Machineseeker.com, όντας ακόμα φοιτητής στο τέλος της δεκαετίας του 90, βάζοντας την υπηρεσία του σε απευθείας σύνδεση πριν από τη γερμανική παραφυάδες του Google & eBay είχε εμφανιστεί.

Άτομα

Πιστεύουμε ακράδαντα ότι οι άνθρωποί μας είναι τα πολυτιμότερα περιουσιακά στοιχεία της εταιρείας μας. Μας βοηθούν να συνεχίσει να αναπτύσσει αυτό το marketplace και να γίνει πραγματικότητα μας οράματα.

Evolution

Η ομάδα Machineseeker μπορεί να ξανακοιτάξει στις 15 χρόνια εμπειρίας με το εμπόριο μηχανή, στην οποία έχουμε περάσει σε εκατομμύρια επαγγελματικές επαφές και ξεκίνησε τις πωλήσεις αξίας δισεκατομμυρίων ευρώ.

 • 1998

  Ίδρυση της εταιρείας και τον αρχικό προγραμματισμό της πύλης Maschinensucher εμπορίου.

 • 1999

  Η έναρξη της μηχανής αναζήτησης Maschinensucher. Η Maschinensucher πλατφόρμα καθιερώθηκε πολύ γρήγορα ως πηγή όλων των τύπων των μηχανών, παρά την επιλογή των χρωμάτων! Ποιος στην ευχή επιλέγει αυτό το απαίσιο κίτρινο; Φαίνεται να υπάρχει μια συνωμοσία σιωπής.

 • 2000

  Μας διεθνείς παρακλάδι Machineseeker είναι τώρα σε απευθείας σύνδεση, προσφέροντας παγκόσμιας φτάνουν στους διαφημιζόμενους στο Maschinensucher.

 • 2006

  Η επιχείρηση έχει γίνει τώρα μια GmbH (εταιρεία περιορισμένης ευθύνης) και κινείται στους χώρους της η Königin Elisabeth ομάδας στο Έσσεν-Frillendorf.

 • 2010

  Συναλλαγών portal μας τώρα μπορεί να υπερηφανεύεται για 20.000 επισκέπτες την ημέρα, δημιουργώντας συνολικά 25.000 έρευνες / διαφημίσεις κάθε μήνα.

 • 2012

  Αυτή τη στιγμή είμαστε στρατολόγηση περισσότερο προσωπικό για να βελτιώσουμε περαιτέρω τις υπηρεσίες μας.

 • 2015

  Κινούμαστε σε ένα υπέροχο νέο γραφείο στο Kronprinzenstrasse 9. Οι νέες κτιριακές εγκαταστάσεις προσφέρουν δυνατότητες για περαιτέρω επέκταση και περισσότερες πολύτιμες προσθήκες στην ομάδα μας.

Location

Η εταιρεία μας βρίσκεται στην καρδιά του Essen-Süd, μόλις λίγα λεπτά με τα πόδια από τον κεντρικό σταθμό.

Δοκιμάστε την εφαρμογή Machineseeker τώρα!
Εφαρμογή Machineseeker για iPhone και Android.
Θέλετε να σταματήσετε πραγματικά το ιστορικό της συνομιλίας;
Ναι Όχι
×
Μηχανή εύρεσης συνομιλίας
Όνομα E-mail Το μήνυμά σας προς τον έμπορο
ΞΕΚΙΝΉΣΤΕ ΣΥΝΟΜΙΛΊΑ ΜΕ ΑΝΤΙΠΡΌΣΩΠΟ
  Συνομιλείτε με: 
  Πρόσωπο επαφής: 
  
Η επαφή σας είναι πληκτρολογώντας
ΣΤΕΊΛΤΕ ΜΉΝΥΜΑ
  Συνομιλείτε με: 
  Πρόσωπο επαφής: 
  
Η επαφή σας φαίνεται να είναι ανενεργή
Κλείστε το παράθυρο συνομιλίας