Marschler Entwässerungstechnik GmbH
Marschler Entwässerungstechnik GmbH από Bad Fallingbostel
Η Marschler Entwässerungstechnik GmbH είναι μια καινοτόμος, αναπτυσσόμενη μεσαία επιχείρηση στον τομέα της περιβαλλοντικής τεχνολογίας, τεχνολογίας καθαρισμού και μηχανολογίας.
Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2003 από τον κ. Hennig Marschler με την ονομασία Entwässerungstechnik H. Marschler. Η ίδρυση της GmbH πραγματοποιήθηκε στις αρχές του 2017. Έκτοτε, η επιχείρηση διοικείται από τους Διευθύνοντες Συμβούλους Timo Termeer και Hennig Marschler. Μετά τις προγραμματισμένες αναδιαρθρώσεις και την επακόλουθη επέκταση της εταιρείας μας, μετακομίσαμε τον Οκτώβριο του 2017 στη διεύθυνση Pröhlsfeld 2, στο Bad Fallingbostel, επεκτείνοντας έτσι τις εγκαταστάσεις μας και τη διαθέσιμη έκταση, ώστε να γίνουμε ακόμη πιο αποδοτικοί και μεγαλύτεροι. Παραμένουμε πάντα πιστοί στις τεχνικές και τα μηχανήματα που ανέπτυξε ο κ. Marschler και συνεχίζουμε να τα χρησιμοποιούμε μέχρι και σήμερα.
Το 2021 απασχολούσαμε ήδη 13 υπαλλήλους. Με τους διευθύνοντες Termeer και Marschler, η ομάδα αριθμεί 16 εργαζόμενους. Ως αναπτυσσόμενη εταιρεία, ενδιαφερόμαστε διαρκώς για σταθερή ανάπτυξη και νέες καινοτομίες. Η εξειδίκευση κάθε εργαζομένου αξιοποιείται πλήρως στην εργασιακή μας καθημερινότητα. Η εταιρεία μας παρουσιάζει σημαντικές δυνατότητες περαιτέρω ανάπτυξης, τις οποίες επιδιώκουμε συνεχώς να ενισχύουμε, ακόμη και σε δύσκολες περιόδους.
Με αδιάκοπη προσήλωση στην πρόοδο, είμαστε υπερήφανοι να σας ανακοινώσουμε ότι τον Δεκέμβριο του 2022 συνεχίσαμε την επέκτασή μας. Η επέκταση αυτή οδήγησε στο άνοιγμα δεύτερης εγκατάστασης στο Nordhorn. Από αυτή την τοποθεσία, εκτός από τις υπάρχουσες υπηρεσίες μας, θα προσφέρουμε επίσης κάμψεις (Abkantungen) και κοπές με υδροβολή (Wasserstrahlschneiden).
Marschler Entwässerungstechnik GmbH
Pröhlsfeld 2
29683 Bad Fallingbostel
Γερμανία
Niedersachsen
Τρέχουσες προσφορές παρόμοιων εμπόρων
Warszawa Alfa LavalLHK25
Lüdenscheid NETZSCH60 Platten, 630x630
Duisburg Alfa LavalAldec 45
Krąg MONOBELTNP06-AD
Pajottegem Tecnicas Hidraulicas S.A.
Sinsheim Alfa LavalALDEC 506
Lanaken HUBERCenterMax 6720x600x2
Sinsheim ReiflockReifomat 500
Sinsheim TomalPolyRex 3,0
Laufenburg Alfa LavalAldec G3-95
Sinsheim PRO-ENTECRM2
Sinsheim AlltechPolymat 1000 V7 KD S
Privalj Huber technologyR 09 300 1
Tumba Alfa LavalAldec 406
Rödermark JUNGHANS
Lüdenscheid NETZSCH40 Platten
Lüdenscheid NETZSCH25 Platten
Gladbeck REWARewa 500














































































































































