Κανόνες αγοράς - Machineseeker.gr

Κανόνες της αγοράς

Μόνο το σκυρόδεμα προσφέρει

Εισάγετε μόνο συγκεκριμένες προσφορές στη βάση δεδομένων. Διαφημίσεις που αποτελούνται μόνο από συνθήματα όπως "όλοι οι τύποι μηχανών xy" δεν μπορούν δυστυχώς να ενεργοποιηθούν. Ανά αγγελία πρέπει να προσφέρεται είτε ένα συγκεκριμένο μηχάνημα είτε ένα σταθερό πακέτο πολλών μηχανημάτων. Στην περίπτωση πακέτου μηχανών, είναι απαραίτητη η σαφής περιγραφή των σχετικών μηχανών στο κείμενο της διαφήμισης. Η εμπειρία δείχνει, ωστόσο, ότι οι μεμονωμένες διαφημίσεις μηχανών λαμβάνουν σημαντικά μεγαλύτερη προσοχή από ό,τι τα πακέτα μηχανών.

Διαφημίσεις πάντα με μια ουσιαστική τεχνική περιγραφή

Συμπεριλάβετε μια ουσιαστική περιγραφή στο πεδίο Τεχνικά στοιχεία με τις αγγελίες σας στο Machineseeker. Διαφημίσεις χωρίς τεχνικά στοιχεία δεν είναι δυνατές μαζί μας. Χρήσιμες συμβουλές για τη δημιουργία διαφημίσεων με ισχυρές πωλήσεις μπορείτε να βρείτε εδώ.

Δεν είναι δυνατή η ανώνυμη διαφήμιση ή η διαφήμιση με αριθμό κουτιού

Συμπεριλάβετε το πλήρες όνομα και τη διεύθυνσή σας στο προφίλ του πωλητή σας. Οι ανώνυμες διαφημίσεις δεν είναι δυστυχώς δυνατές σε εμάς.

Όχι αριθμοί τηλεφώνου/φαξ ή διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο κείμενο της αγγελίας.

Οι διαφημίσεις δεν πρέπει να περιέχουν αριθμούς τηλεφώνων, φαξ, κινητών τηλεφώνων και διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Τα στοιχεία επικοινωνίας σας δημιουργούνται αυτόματα από το λογαριασμό πελάτη σας και εμφανίζονται επίσης στην τελική διαφήμιση. Ως εκ τούτου, δεν είναι απαραίτητο να καταχωρίσετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας στο κείμενο της διαφήμισης.

Δεν υπάρχουν διευθύνσεις διαδικτύου στις διαφημίσεις

Το κείμενο της διαφήμισης και οι εικόνες των προσφορών του μηχανήματός σας δεν πρέπει να περιέχουν διευθύνσεις διαδικτύου. Εάν ενδιαφέρεστε για διαφήμιση με λογότυπο για την αρχική σας σελίδα, μπορείτε να το κλείσετε εδώ.

Καμία αναφορά σε άλλες διαφημίσεις

Οι διαφημίσεις δεν επιτρέπεται να περιέχουν παραπομπές σε άλλες διαφημίσεις ενός παρόχου. Επιπλέον, δεν επιτρέπονται οι αναφορές σε ηλεκτρονικά καταστήματα του παρόχου καθώς και σε άλλες πλατφόρμες συναλλαγών ή δημοπρασιών.

Τα μηχανήματα που διαφημίζονται ως αγγελίες δεν μπορούν να αποτελέσουν μέρος μιας δημοπρασίας.

Διαγραφή πωληθέντων αντικειμένων

Παρακαλούμε διαγράψτε ή διακόψτε αμέσως τα πωληθέντα αντικείμενα. Προσπαθούμε πάντα να διατηρούμε τη βάση δεδομένων μας ενημερωμένη. Επομένως, οι κοινοπραξίες αυτοκινήτων είναι εξαιρετικά ανεπιθύμητες ή απαγορεύονται από την AGB.

Δεν υπάρχει νέα μεταφόρτωση μετά τη διαγραφή της διαφήμισης

Η άμεση φόρτωση διαφημίσεων που έχουν διαγραφεί προηγουμένως δεν επιτρέπεται για λόγους στρέβλωσης του ανταγωνισμού.

Δεν υπάρχουν λογότυπα ως εικόνες μηχανής ή στην εικόνα της μηχανής

Μην δημοσιεύετε λογότυπα εταιρειών ως εικόνες μηχανής. Απαγορεύεται επίσης η τοποθέτηση λογότυπων εταιρειών σε εικόνες μηχανών.

Μόνο εικόνες που έχετε εξουσιοδοτηθεί να χρησιμοποιήσετε

Ομοίως, φωτογραφίες κατασκευαστών των οποίων τα πνευματικά δικαιώματα κατέχει ο ίδιος ο κατασκευαστής ή φωτογραφίες ανταγωνιστών μπορούν να μεταφορτωθούν μόνο με τη γραπτή άδεια του αντίστοιχου κατόχου των πνευματικών δικαιωμάτων.

Δεν υπάρχουν εικόνες placeholder

Δεν είναι δυνατή η διαφήμιση εικόνων με μόνο "φωτογραφία για να ακολουθήσετε" ή παρόμοιο περιεχόμενο.

Μην αντιγράφετε κείμενα από ανταγωνιστές

Παρακαλείσθε να προετοιμάζετε μόνοι σας τις τεχνικές περιγραφές των αντικειμένων σας προς πώληση. Η αντιγραφή κειμένων και τμημάτων κειμένων από διαφημίσεις άλλων πωλητών απαγορεύεται και συνήθως φέρνει μόνο προβλήματα που δεν θέλετε να έχετε.

Δεν υπάρχουν λίστες λέξεων-κλειδιών/όρων αναζήτησης στις διαφημίσεις

Παρέχετε μόνο τις σχετικές τεχνικές περιγραφές για τα αντίστοιχα μηχανήματα. Η χρήση λέξεων-κλειδιών ή λιστών λέξεων αναζήτησης δεν είναι δυνατή. Ομοίως, δεν είναι δυνατή η διαφήμιση άλλων μηχανημάτων, προϊόντων, αναλωσίμων και γενική διαφήμιση.

Δεν υπάρχουν ονόματα εταιρειών και επαναλήψεις λέξεων στον τίτλο της διαφήμισης

Απαγορεύεται η αναφορά της επωνυμίας της ίδιας της εταιρείας καθώς και η επανάληψη λέξεων στον τίτλο της διαφήμισης. Οι κατασκευαστές εξαιρούνται από τον παρόντα κανονισμό.

Επιλέξτε τη σωστή κατηγορία μηχανήματος

Φροντίστε επίσης για το δικό σας συμφέρον να τοποθετείτε τις διαφημίσεις σας στις σωστές κατηγορίες.

Δεν υπάρχουν διαφημίσεις 1€

Παρακαλείστε να μην συμπεριλάβετε τιμές 1€ στις διαφημίσεις. Οι διαφημίσεις που εμφανίζουν 1€ ως τιμή αγοράς (επίσης ως FP ή VB) δεν θα ενεργοποιούνται. Εάν δεν επιθυμείτε να καταχωρίσετε τιμή, αφήστε το πεδίο τιμής κενό κατά την εισαγωγή. Στη συνέχεια, η σημείωση "Πληροφορίες τιμής" εμφανίζεται αυτόματα για τη διαφήμισή σας.

Δεν υπάρχουν διαφημιστικοί τίτλοι

Εισάγετε ουσιαστικές πληροφορίες στην ονομασία του μηχανήματος/τύπου οχήματος καθώς και για τον κατασκευαστή και το μοντέλο και μην χρησιμοποιείτε διαφημιστική διατύπωση. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος με τον οποίο οι αγγελίες σας μπορούν να βρεθούν από πιθανούς αγοραστές που χρησιμοποιούν τη λειτουργία αναζήτησης.

Τηλεφωνικοί αριθμοί που είναι προσβάσιμοι στα στοιχεία επικοινωνίας

Όταν παρέχετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας, φροντίστε να συμπεριλάβετε έναν αριθμό τηλεφώνου με τον οποίο μπορείτε να επικοινωνήσετε.

Όχι πολλαπλές διαφημίσεις

Μην δημοσιεύετε το ίδιο αντικείμενο περισσότερες από μία φορές.

Πρόσθετοι κανόνες αγοράς για τις καταχωρίσεις buy-it-now

Δεν υπάρχουν στοιχεία επικοινωνίας

Οι διαφημίσεις buy-it-now δεν πρέπει να περιέχουν στοιχεία επικοινωνίας. Εκτός από τους αριθμούς τηλεφώνου, φαξ, κινητού τηλεφώνου και τις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, περιλαμβάνονται η επωνυμία της εταιρείας, το λογότυπο της εταιρείας, η διεύθυνση και τα ονόματα των προσώπων επικοινωνίας. Οι εικόνες, τα βίντεο και τα συνημμένα αρχεία δεν πρέπει επίσης να περιέχουν στοιχεία επικοινωνίας. Σημειώσεις όπως "Refurbished by [όνομα εταιρείας]" δεν επιτρέπονται.

Οι πληροφορίες τοποθεσίας στην ενότητα "Τοποθεσία διαφήμισης" πρέπει να περιορίζονται στην πόλη και τη χώρα (π.χ. Έσσεν, Γερμανία). Δεν επιτρέπεται η αναγραφή της ακριβούς διεύθυνσης, συμπεριλαμβανομένης της οδού, του αριθμού κατοικίας και του ταχυδρομικού κώδικα.

Συνολική περιγραφή

Οι αγγελίες σας "αγοράστε το τώρα" πουλάνε ιδιαίτερα καλά αν είναι περιεκτικές και περιγράφονται με ακρίβεια. Οι λεπτομερείς πληροφορίες επιτρέπουν απλές πωλήσεις και μειώνουν το φόρτο εργασίας σας. Δημιουργήστε αυτοπεποίθηση διασφαλίζοντας ότι οι κανόνες ορθογραφίας και γραμματικής χρησιμοποιούνται σωστά.

Συνιστώμενο περιεχόμενο:

  1. Ακριβής ταξινόμηση κατηγοριών
  2. Λεπτομερής τεχνική περιγραφή
  3. Τομείς εφαρμογής, ομάδες αγοραστών (π.χ. αυτοσχεδιαστές, τεχνίτες)
  4. Ζωντανό υλικό εικόνας και βίντεο (υψηλής ποιότητας)
  5. Προαιρετικά: Συμβατότητα με άλλα μηχανήματα, αξεσουάρ κ.λπ.
  6. Επεξήγηση της κατάστασης
  7. Κατά περίπτωση: Αριθμός ωρών λειτουργίας

Όχι συλλογικές διαφημίσεις

Οι διαφημίσεις buy-it-now πρέπει να αναφέρονται σε μεμονωμένα αντικείμενα ή συγκροτήματα. Η ομαδοποίηση μεγάλης ποικιλίας ειδών σε μία διαφήμιση δεν είναι σκόπιμη για τις διαφημίσεις buy-it-now και, ως εκ τούτου, απαγορεύεται.

Παρακαλούμε να διαφημίζετε πάντοτε αντικείμενα ή συγκροτήματα δημιουργώντας τη δική σας νέα καταχώριση Buy It Now. Αυτό διασφαλίζει ότι κάθε νέα καταχώριση buy-it-now λαμβάνει το δικό της αναγνωριστικό καταχώρισης και ότι οι αγορές ή οι αιτήσεις αγοράς μπορούν να αντιστοιχιστούν με σαφήνεια.

Όροι για ταυτόχρονη διαφήμιση σε άλλες πλατφόρμες

Τα αγαθά που διαφημίζονται μέσω του Buy It Now μπορούν να προσφέρονται ταυτόχρονα σε άλλη διαδικτυακή πλατφόρμα ή στο δικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα μόνο εφόσον πληρούνται οι ακόλουθες προϋποθέσεις:

  1. Ο πωλητής πρέπει να διασφαλίζει ότι τα προϊόντα που προσφέρονται στο Maschinensucher είναι διαθέσιμα ανά πάσα στιγμή.
  2. Σε περίπτωση πώλησης ενός αντικειμένου μέσω άλλης πλατφόρμας ή του δικού σας ηλεκτρονικού καταστήματος, η καταχώριση buy-it-now στο Maschinensucher πρέπει να απενεργοποιηθεί αμέσως.
Σημείωση: Όλοι οι υπόλοιποι κανόνες της αγοράς ισχύουν και για τις καταχωρίσεις buy-it-now.