Ηλεκτρικό χειροκίνητο εργαλείο τεντώματος για ταινίες συσκευασίας
CORMAK JDSA

σταθερή τιμή συν ΦΠΑ
385 €
Έτος κατασκευής
2026
Κατάσταση
Καινούριο (πλήρως λειτουργικό)
Τοποθεσία
Siedlce Πολωνία
Ηλεκτρικό χειροκίνητο εργαλείο τεντώματος για ταινίες συσκευασίας CORMAK JDSA
more Images
CORMAK JDSA

Στοιχεία για το μηχάνημα

Ονομασία μηχανήματος:
Ηλεκτρικό χειροκίνητο εργαλείο τεντώματος για ταινίες συσκευασίας
Κατασκευαστής:
CORMAK
Μοντέλο:
JDSA
Έτος κατασκευής:
2026
Κατάσταση:
καινούργιο
Λειτουργικότητα:
πλήρως λειτουργικό

Τιμή & Τοποθεσία

σταθερή τιμή συν ΦΠΑ
385 €
Τοποθεσία:
Brzeska 120, 08-110 Siedlce, Polska Πολωνία
Καλέστε

Λεπτομέρειες προσφοράς

Αναγνωριστικό αγγελίας:
A22468632
Ενημέρωση:
τελευταία στις 31.07.2026

Περιγραφή

Το CORMAK JDSA είναι μια φορητή, ηλεκτρική μηχανή δεματοποίησης που προορίζεται για την ασφάλιση δεμάτων, χαρτοκιβωτίων, ομαδικών συσκευασιών και παλετοποιημένων φορτίων. Η συσκευή λειτουργεί με ταινίες πολυπροπυλενίου (PP) και πολυεστέρα (PET) πλάτους από 13 έως 16 mm και πάχους από 0,4 έως 1,2 mm.

Το μοντέλο JDSA είναι μια χειροκίνητη μηχανή δεματοποίησης με μπαταρία, την οποία ο χειριστής τοποθετεί απευθείας στην ταινία. Η συσκευή την τεντώνει, ενώνει τα άκρα με θερμοσυγκόλληση και στη συνέχεια κόβει το περίσσευμα υλικού. Η διαδικασία δεματοποίησης δεν απαιτεί τη χρήση επιπλέον μεταλλικών ή πλαστικών συνδετήρων.

Η λειτουργία με μπαταρία επιτρέπει την εργασία χωρίς καλώδιο και την ελεύθερη μετακίνηση μεταξύ των συσκευασμένων προϊόντων. Η εργονομικά σχεδιασμένη λαβή βελτιώνει την ασφάλεια της λαβής και διευκολύνει τον έλεγχο της συσκευής κατά τη διάρκεια των επαναλαμβανόμενων κύκλων δεματοποίησης.

Η μηχανή δεματοποίησης για ταινίες PP και PET είναι κατάλληλη τόσο για την ασφάλιση μεμονωμένων αποστολών, όσο και για την ομαδική προετοιμασία προϊόντων για αποθήκευση και μεταφορά.

Η ρύθμιση της δύναμης τάνυσης στην περιοχή από 900 έως 3200 N επιτρέπει την προσαρμογή της τάσης στο είδος του προϊόντος που ασφαλίζεται. Η συσκευή συνδυάζει τη λειτουργία τεντωτήρα ταινίας, θερμοσυγκολλητή και μηχανισμού κοπής.

Η κατάλληλα επιλεγμένη δύναμη τάνυσης βοηθά στη σταθεροποίηση των προϊόντων και περιορίζει την κίνησή τους κατά τη φόρτωση, την αποθήκευση και τη μεταφορά.

Η μηχανή δεματοποίησης CORMAK JDSA λειτουργεί με ταινίες PP και PET, επιτρέποντας την προσαρμογή του υλικού στο είδος της συσκευασίας, στο βάρος του φορτίου και στο απαιτούμενο επίπεδο ασφάλειας.

Οι ταινίες PP είναι κυρίως κατάλληλες για ελαφρύτερα δέματα, χαρτοκιβώτια και ομαδικές συσκευασίες. Οι ταινίες PET μπορούν να χρησιμοποιηθούν για βαρύτερα φορτία που απαιτούν μεγαλύτερη αντοχή.

Πρέπει να χρησιμοποιούνται ταινίες με πλάτος και πάχος σύμφωνα με τις προδιαγραφές της συσκευής.
Τέντωμα και θερμοσυγκόλληση της ταινίας

Η ταχύτητα τεντώματος από 100 έως 200 mm/s βελτιώνει την ασφάλιση των διαδοχικών δεμάτων και φορτίων.

Gedpfjzq Aa Eex Amfeka
Μετά την επίτευξη της κατάλληλης τάσης, ο χειριστής ενεργοποιεί τη διαδικασία θερμοσυγκόλλησης. Τα άκρα της ταινίας ενώνονται μόνιμα και το περίσσευμα υλικού κόβεται από τη συσκευή.

Ο εκτιμώμενος χρόνος θερμοσυγκόλλησης είναι από 2 έως 5 δευτερόλεπτα και μπορεί να εξαρτάται από τις ρυθμίσεις της συσκευής και τον τύπο της ταινίας που χρησιμοποιείται. Η διαδικασία δεν απαιτεί τη χρήση επιπλέον μεταλλικών ή πλαστικών συνδετήρων.

Η πραγματική απόδοση εξαρτάται, μεταξύ άλλων, από:
τη ρυθμισμένη δύναμη τάνυσης,
τον τύπο και το πάχος της ταινίας,
τις παραμέτρους θερμοσυγκόλλησης,
τη θερμοκρασία και τις συνθήκες εργασίας,
τον βαθμό φθοράς της μπαταρίας.

Η πλήρης φόρτιση της μπαταρίας διαρκεί περίπου 90 λεπτά. Η απουσία καλωδίου τροφοδοσίας διευκολύνει τη διαχείριση μεγαλύτερων προϊόντων και παλετοποιημένων φορτίων, η μεταφορά των οποίων σε ένα σταθερό σημείο συσκευασίας θα ήταν δύσκολη.

Στο σετ περιλαμβάνονται:
η μηχανή δεματοποίησης με μπαταρία CORMAK JDSA,
η μπαταρία Li-Ion 14,4 V / 4 Ah,
ο φορτιστής,
το εγχειρίδιο χρήσης.

Τεχνικά χαρακτηριστικά
Παράμετρος | Τιμή
Μοντέλο | CORMAK JDSA
Τύπος συσκευής | Μηχανή δεματοποίησης με μπαταρία
Τύπος ταινίας | PP / PET
Πλάτος ταινίας | 13–16 mm
Πάχος ταινίας | 0,4–1,2 mm
Δύναμη τάνυσης | 900–3200 N
Ταχύτητα τάνυσης | 100–200 mm/s
Μέθοδος σύνδεσης ταινίας | Θερμοσυγκόλληση
Εκτιμώμενος χ

Η αγγελία μεταφράστηκε αυτόματα. Ενδέχεται να υπάρχουν σφάλματα μετάφρασης.

Προμηθευτής

Τελευταία online: Χθες

Εγγεγραμμένος από: 2020

496 Αγγελίες online

Καλέστε

Αποστολή αιτήματος

έκτασηus 
Γερμανία
Αυστρία
Ελβετία
Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής
Ηνωμένο Βασίλειο
Γαλλία
Βέλγιο
Ισπανία
Μεξικό
Ιταλία
Κάτω Χώρες
Πολωνία
Ρωσική Ομοσπονδία
Λευκορωσία (Λευκορωσική Δημοκρατία)
Ουκρανία
Εσθονία
Τουρκία
Νέα Ζηλανδία
Ιρλανδία
Τσεχική Δημοκρατία
Δανία
Φινλανδία
Σουηδία
Νορβηγία
Λουξεμβούργο
Ελλάδα
Λιθουανία
Λετονία
Ισλανδία
Πορτογαλία
Βραζιλία
Βενεζουέλα
Αργεντινή
Ουγγαρία
Σλοβακία
Ρουμανία
Μολδαβία
Σλοβενία
Σερβία
Μαυροβούνιο
Αλβανία
Κροατία
Βουλγαρία
Βόρεια Μακεδονία
Βοσνία και Ερζεγοβίνη
Ισραήλ
Αίγυπτος
Μαρόκο
Ινδία
Ινδονησία
Νότια Κορέα
Ιαπωνία
Ταϊλάνδη
Μαλαισία
Βιετνάμ
Κίνα, Λαϊκή Δημοκρατία
Ταϊβάν
Ιράν
Μπανγκλαντές
Σημείωση: Το αίτημά σας θα προωθηθεί σε όλους τους πωλητές της κατηγορίας μηχανημάτων. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να λάβετε πάρα πολλές προσφορές.
Δεν ήταν δυνατή η αποστολή του αιτήματος. Παρακαλώ δοκιμάστε ξανά αργότερα.

Τηλέφωνο & Φαξ

+48 25 63... αγγελίες