Εφαρμογή για κινητά - Machineseeker.gr

Μεταχειρισμένα μηχανήματα app από Machineseeker

Στη δωρεάν εφαρμογή μας θα βρείτε περισσότερα από 200.000 μεταχειρισμένα μηχανήματα και οχήματα από περισσότερες από 2.000 κατηγορίες, όπως ξυλουργικές και μεταλλουργικές εργασίες, περονοφόρα ανυψωτικά οχήματα και τεχνολογία τροφίμων, εύκολα στο iPhone, το iPad ή το Android smartphone σας.

download iPhone
download Android

Περισσότεροι από τους μισούς πελάτες μας χρησιμοποιούν την πύλη μας μέσω των smartphones και των tablet τους για να αγοράζουν και να πωλούν μεταχειρισμένα μηχανήματα εύκολα και αποτελεσματικά.

Εφαρμογή για κινητά
Εφαρμογή για κινητά

Τα πλεονεκτήματά σας με μια ματιά

Πλεονεκτήματα εφαρμογής για τους ενδιαφερόμενους:

  • Αποθηκεύσιμες αναζητήσεις για αγγελίες & δημοπρασίες
  • Διάφορες λειτουργίες φίλτρου
  • Επιλογές επικοινωνίας και προώθησης, π.χ. μέσω WhatsApp

Αντιπρόσωποι & πωλητές μεταχειρισμένων μηχανημάτων:

  • Απλοποιημένη καταχώρηση διαφημίσεων απευθείας μέσω της εφαρμογής
  • Ειδοποιήσεις Push για ερωτήματα πελατών
  • Έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων

Κατεβάστε τώρα τη δωρεάν εφαρμογή Machineseeker, δοκιμάστε την και επωφεληθείτε από όλα τα πλεονεκτήματα.

Όπως υποσχέθηκαν οι προγραμματιστές, η εφαρμογή μεγαλώνει σιγά-σιγά! Εν τω μεταξύ, τόσο καλό όσο και στην επιφάνεια εργασίας, υψηλός έπαινος!
Χρήστες iOS
Τα ερωτήματα των πελατών λαμβάνονται άμεσα. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να αντιδράσετε άμεσα. Ένα must για τους εμπόρους μηχανών!
Χρήστες iOS
Κορυφή! Είναι πολύ εύκολο να δημιουργήσετε διαφημίσεις με την εφαρμογή. Πριν, έπρεπε να μεταφέρω τις εικόνες στον υπολογιστή μου. Τώρα πηγαίνω με το κινητό μου τηλέφωνο και αυτό είναι όλο. Συνεχίστε έτσι!
Χρήστες Android
Ο καλύτερος κατάλογος μηχανών! Σούπερ εφαρμογή με όλες τις απαραίτητες λειτουργίες!
Χρήστες Android
Smartphone - Εφαρμογή
Εφαρμογή για κινητά

Απλοποιημένη δημιουργία διαφημίσεων

Δημιουργήστε εκτεταμένες διαφημίσεις ως έμπορος ή πωλητής σε λίγα μόνο βήματα χάρη στην απλοποιημένη καταχώρηση διαφημίσεων. Μπορείτε εύκολα να μεταφορτώσετε και να επεξεργαστείτε εικόνες των μηχανημάτων σας από το smartphone ή το tablet σας απευθείας στην εφαρμογή. Η μετάβαση από την απλοποιημένη στην εκτεταμένη προβολή σας επιτρέπει να ενσωματώσετε πρόσθετες πληροφορίες στη διαφήμισή σας. Μετά τη δημοσίευση της καταχώρισης, μπορείτε να επεξεργαστείτε, να διακόψετε, να ενεργοποιήσετε εκ νέου ή να διαγράψετε την καταχώρισή σας χρησιμοποιώντας την επιλογή διαχείρισης στην εφαρμογή.

download iPhone
download Android

Απλή & γρήγορη επαφή

Εύκολη και γρήγορη επικοινωνία απευθείας σε κάθε αγγελία και στις αντίστοιχες λίστες αναζήτησης. Απλά επικοινωνήστε με τον πωλητή μέσω μηνύματος ή προαιρετικά μέσω τηλεφώνου.

download iPhone
download Android
Εφαρμογή για κινητά
Εφαρμογή για κινητά

Ανατροφοδότηση εφαρμογής

Έχετε κάποια ερώτηση ή αίτημα λειτουργίας σχετικά με την εφαρμογή μας για μεταχειρισμένα μηχανήματα; Τότε απλά χρησιμοποιήστε τη φόρμα επικοινωνίας .