Σύστημα τυλίγματος & κοπής μπισκότωνGorreri
Layer Cake & Swiss roll line
Σύστημα τυλίγματος & κοπής μπισκότων
Gorreri
Layer Cake & Swiss roll line
Έτος κατασκευής
2017
Κατάσταση
Μεταχειρισμένο
Τοποθεσία
Mainhausen 

Προβολή φωτογραφιών
Εμφάνιση χάρτη
Στοιχεία για το μηχάνημα
- Περιγραφή μηχανήματος:
- Σύστημα τυλίγματος & κοπής μπισκότων
- Κατασκευαστής:
- Gorreri
- Μοντέλο:
- Layer Cake & Swiss roll line
- Έτος κατασκευής:
- 2017
- Κατάσταση:
- μεταχειρισμένο
Τιμή & Τοποθεσία
- Τοποθεσία:
- Industriestr. 6, 63353 Mainhausen/Zellhausen, DE
Κλήση
Λεπτομέρειες προσφοράς
- ID Καταχώρησης:
- A20013820
- Τελευταία ενημέρωση:
- στις 17.09.2025
Περιγραφή
GORRERI – Πλήρως αυτόματη γραμμή παραγωγής μπισκότου και ελβετικού ρολού (Swiss Roll) – 500 kg/ώρα
Προϊόντα & Δυναμικότητα:
- Μικρά Layer Cakes – 14.000 τεμ./ώρα – 38×80×Υ25 mm
- Mini Rolls – 9.600 τεμ./ώρα – ø30+35×80 mm
- Swiss Rolls – 2.000 τεμ./ώρα – ø65+35×70×160 mm
Περιλαμβανόμενα Μηχανήματα & Μονάδες:
- Συνδυασμένη μονάδα προαναμεικτήρα & ταχυμίξερ (GMG500)
- Ψύκτης νερού με σωληνώσεις
- Εξωθητής ζύμης για μπισκοτοκυλίνδρους (ERG600)
- Κυκλοθερμικός φούρνος σήραγγας, 16 m × 0,6 m (Silver TC, 2 ζώνες)
- Μεταφορική ταινία ψύξης με συρμάτινο πλέγμα (NRG600 – 24 m)
- Ταινία εργασίας για μπισκότα (BLPG600 – 16 m)
Crodpfexc E D Rjx Aageh
- Ταινία επιτάχυνσης (NAG600)
- Διαμήκης κόπτης (TLG600)
- Δοσομετρητής σιροπιού (DIBG600)
- Αντλία μαρμελάδας (PMG600)
- Εξωθητής μαρμελάδας (EMG600)
- Δοσομετρητής κρέμας (ECG600)
- Μονάδα επικάλυψης για Layer Cakes (GVG600)
- Κοπτικό γκιλοτίνα (TGVG600 – διπλή δονητική λεπίδα)
- Μονάδα ρολαρίσματος για Mini Rolls (AMRG04 – 4 ροές)
- Μονάδα ρολαρίσματος για Swiss Rolls (ASRG02 – 2 ροές)
- Κυρτός μεταφορέας 180°
- Ηλεκτρικός πίνακας με κεντρικό χειριστήριο
- Επικάλυψη & ψύξη σοκολάτας:
- Δεξαμενή σοκολάτας 1000 kg με αναδευτήρα, αντλία, θέρμανση & φίλτρο
- Μηχανή επικαλύψεως σοκολάτας (ENROBMATIC600)
- Σήραγγα ψύξης (THERMOMATIC600 – 20 m, πλήρως μονωμένη, συμπιεστής Frascold)
Συνδέσεις & Συνθήκες:
- Ηλεκτρική παροχή: 220V 1Ph + 380V 3Ph / 50Hz
- Πίεση αέρα: 6 bar, ξηρός & χωρίς λάδι
- Περιβάλλον: +5°C έως +32°C, 30–70 % σχετική υγρασία, μέγ. 2000 m υψόμετρο.
Η διαφήμιση μεταφράστηκε αυτόματα και ενδέχεται να περιέχει ορισμένα σφάλματα μετάφρασης.
Προϊόντα & Δυναμικότητα:
- Μικρά Layer Cakes – 14.000 τεμ./ώρα – 38×80×Υ25 mm
- Mini Rolls – 9.600 τεμ./ώρα – ø30+35×80 mm
- Swiss Rolls – 2.000 τεμ./ώρα – ø65+35×70×160 mm
Περιλαμβανόμενα Μηχανήματα & Μονάδες:
- Συνδυασμένη μονάδα προαναμεικτήρα & ταχυμίξερ (GMG500)
- Ψύκτης νερού με σωληνώσεις
- Εξωθητής ζύμης για μπισκοτοκυλίνδρους (ERG600)
- Κυκλοθερμικός φούρνος σήραγγας, 16 m × 0,6 m (Silver TC, 2 ζώνες)
- Μεταφορική ταινία ψύξης με συρμάτινο πλέγμα (NRG600 – 24 m)
- Ταινία εργασίας για μπισκότα (BLPG600 – 16 m)
Crodpfexc E D Rjx Aageh
- Ταινία επιτάχυνσης (NAG600)
- Διαμήκης κόπτης (TLG600)
- Δοσομετρητής σιροπιού (DIBG600)
- Αντλία μαρμελάδας (PMG600)
- Εξωθητής μαρμελάδας (EMG600)
- Δοσομετρητής κρέμας (ECG600)
- Μονάδα επικάλυψης για Layer Cakes (GVG600)
- Κοπτικό γκιλοτίνα (TGVG600 – διπλή δονητική λεπίδα)
- Μονάδα ρολαρίσματος για Mini Rolls (AMRG04 – 4 ροές)
- Μονάδα ρολαρίσματος για Swiss Rolls (ASRG02 – 2 ροές)
- Κυρτός μεταφορέας 180°
- Ηλεκτρικός πίνακας με κεντρικό χειριστήριο
- Επικάλυψη & ψύξη σοκολάτας:
- Δεξαμενή σοκολάτας 1000 kg με αναδευτήρα, αντλία, θέρμανση & φίλτρο
- Μηχανή επικαλύψεως σοκολάτας (ENROBMATIC600)
- Σήραγγα ψύξης (THERMOMATIC600 – 20 m, πλήρως μονωμένη, συμπιεστής Frascold)
Συνδέσεις & Συνθήκες:
- Ηλεκτρική παροχή: 220V 1Ph + 380V 3Ph / 50Hz
- Πίεση αέρα: 6 bar, ξηρός & χωρίς λάδι
- Περιβάλλον: +5°C έως +32°C, 30–70 % σχετική υγρασία, μέγ. 2000 m υψόμετρο.
Η διαφήμιση μεταφράστηκε αυτόματα και ενδέχεται να περιέχει ορισμένα σφάλματα μετάφρασης.
Προμηθευτής
Σημείωση: Εγγραφείτε δωρεάν ή συνδεθείτε, για να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλες τις πληροφορίες.
Εγγεγραμμένο μέλος από το: 2013
Υποβολή αιτήματος
Τηλέφωνο & Φαξ
+49 6073 ... αγγελίες
Η αγγελία σας διαγράφηκε με επιτυχία
Παρουσιάστηκε σφάλμα