Γραμμή παραγωγής παγωτούTetra Pak
COMPLETE ICECREAM PLANT
Γραμμή παραγωγής παγωτού
Tetra Pak
COMPLETE ICECREAM PLANT
Έτος κατασκευής
2024
Κατάσταση
Μεταχειρισμένο
Τοποθεσία
Woolverton 

Προβολή φωτογραφιών
Εμφάνιση χάρτη
Στοιχεία για το μηχάνημα
- Περιγραφή μηχανήματος:
- Γραμμή παραγωγής παγωτού
- Κατασκευαστής:
- Tetra Pak
- Μοντέλο:
- COMPLETE ICECREAM PLANT
- Έτος κατασκευής:
- 2024
- Κατάσταση:
- πολύ καλή (μεταχειρισμένο)
Τιμή & Τοποθεσία
- Τοποθεσία:
- Monkspool House, Woolverton, BA2 7QT Bath, GB
Κλήση
Λεπτομέρειες προσφοράς
- ID Καταχώρησης:
- A18525851
- Τελευταία ενημέρωση:
- στις 17.02.2025
Περιγραφή
S/S. ΠΛΗΡΕΣ TETRA PACK ΠΑΓΩΤΟΓΕΙΟ.
1 x Πλήρες εργοστάσιο παγωτού Tetra Pak. Όλα τα s/s. Τελευταία τεχνολογία. Περιλαμβάνει σκελετό. Ανύψωση: TBC
Fpjdjvzny Njpfx Aaasn
Αυτή η παγκοσμίου κλάσης εργοστάσιο παγωτού 1500 λίτρων την ώρα στεγάστηκε σε μια υπερσύγχρονη εγκατάσταση που συνδυάζει προηγμένη τεχνολογία, αποτελεσματικότητα και ποιοτικό έλεγχο για την παραγωγή παγωτού κορυφαίας κατηγορίας με περιβαλλοντικά υπεύθυνο τρόπο, παραμένοντας προσαρμόσιμο στις νέες απαιτήσεις και τάσεις των καταναλωτών.
Μεγάλα, ψυγμένα σιλό γάλακτος αφιερωμένα στη διατήρηση φρέσκων συστατικών, μικρότερη αποθήκευση IBC για μη γαλακτοκομικά. Τα συστατικά θα μετρηθούν προσεκτικά και θα διανεμηθούν στη γραμμή παραγωγής για να εξασφαλιστεί η συνοχή.
Αφού μετρηθούν τα συστατικά, θα μεταφερθούν σε μια μεγάλη μηχανή παστερίωσης υψηλής διάτμησης για την εξάλειψη των βακτηρίων και τη βελτίωση της διάρκειας ζωής διατηρώντας παράλληλα την ποιότητα των συστατικών. Αυτή η διαδικασία έγινε σε ελεγχόμενο περιβάλλον, με ακριβή ρύθμιση θερμοκρασίας και χρονισμού.
Το μείγμα παγωτού θα υποβληθεί στη συνέχεια σε ομογενοποίηση, όπου περνά μέσα από συστήματα υψηλής πίεσης για να διασπάσει τα μόρια λίπους και να δημιουργήσει μια λεία, κρεμώδη υφή. Αυτό είναι ένα κρίσιμο βήμα για να διασφαλίσετε ότι το παγωτό έχει την τέλεια συνοχή και αίσθηση στο στόμα.
Μόλις το μείγμα βάσης είναι έτοιμο, μπορούν να προστεθούν γεύσεις. Αυτό θα μπορούσε να περιλαμβάνει φυσικούς πουρέ φρούτων, σοκολάτα, βανίλια ή ακόμα και εξωτικά συστατικά. Θα υπήρχε μια ξεχωριστή γραμμή για την προσθήκη εγκλεισμάτων όπως ξηρούς καρπούς, τσιπς σοκολάτας, κορδέλες καραμέλας ή στροβιλισμούς.
Το αρωματισμένο μείγμα θα αποστέλλεται στη συνέχεια σε μηχανές κατάψυξης. Αυτά τα μηχανήματα παγώνουν γρήγορα το μείγμα παγωτού ενώ το αναδεύουν συνεχώς για να αποτρέψουν το σχηματισμό μεγάλων κρυστάλλων πάγου. Αυτή η διαδικασία εξασφαλίζει την λεία και κρεμώδη υφή που είναι χαρακτηριστική του premium παγωτού.
Μόλις το παγωτό φτάσει στην τέλεια υφή, θα διανεμηθεί σε καλούπια και στη συνέχεια θα σκληρυνθεί γρήγορα σε έναν καταψύκτη για να διατηρήσει την ακεραιότητά του κατά την αποθήκευση.
Το εργοστάσιο διαθέτει εξελιγμένα συστήματα λογισμικού για τη διαχείριση αποθεμάτων, τον ποιοτικό έλεγχο και την παρακολούθηση της παραγωγής. Αισθητήρες και αυτοματοποιημένα συστήματα θα παρακολουθούν τα επίπεδα θερμοκρασίας, συνοχής και γεύσης σε κάθε βήμα.
Μια πλήρως ελεγχόμενη από υπολογιστή μονάδα CIP εξασφάλιζε σταθερά και συνεχή επίπεδα υγιεινής σε όλο το εργοστάσιο.
Αυτό το παγκοσμίου κλάσης εργοστάσιο παγωτού είχε έμφαση στη βιωσιμότητα.
Η διαφήμιση μεταφράστηκε αυτόματα και ενδέχεται να περιέχει ορισμένα σφάλματα μετάφρασης.
1 x Πλήρες εργοστάσιο παγωτού Tetra Pak. Όλα τα s/s. Τελευταία τεχνολογία. Περιλαμβάνει σκελετό. Ανύψωση: TBC
Fpjdjvzny Njpfx Aaasn
Αυτή η παγκοσμίου κλάσης εργοστάσιο παγωτού 1500 λίτρων την ώρα στεγάστηκε σε μια υπερσύγχρονη εγκατάσταση που συνδυάζει προηγμένη τεχνολογία, αποτελεσματικότητα και ποιοτικό έλεγχο για την παραγωγή παγωτού κορυφαίας κατηγορίας με περιβαλλοντικά υπεύθυνο τρόπο, παραμένοντας προσαρμόσιμο στις νέες απαιτήσεις και τάσεις των καταναλωτών.
Μεγάλα, ψυγμένα σιλό γάλακτος αφιερωμένα στη διατήρηση φρέσκων συστατικών, μικρότερη αποθήκευση IBC για μη γαλακτοκομικά. Τα συστατικά θα μετρηθούν προσεκτικά και θα διανεμηθούν στη γραμμή παραγωγής για να εξασφαλιστεί η συνοχή.
Αφού μετρηθούν τα συστατικά, θα μεταφερθούν σε μια μεγάλη μηχανή παστερίωσης υψηλής διάτμησης για την εξάλειψη των βακτηρίων και τη βελτίωση της διάρκειας ζωής διατηρώντας παράλληλα την ποιότητα των συστατικών. Αυτή η διαδικασία έγινε σε ελεγχόμενο περιβάλλον, με ακριβή ρύθμιση θερμοκρασίας και χρονισμού.
Το μείγμα παγωτού θα υποβληθεί στη συνέχεια σε ομογενοποίηση, όπου περνά μέσα από συστήματα υψηλής πίεσης για να διασπάσει τα μόρια λίπους και να δημιουργήσει μια λεία, κρεμώδη υφή. Αυτό είναι ένα κρίσιμο βήμα για να διασφαλίσετε ότι το παγωτό έχει την τέλεια συνοχή και αίσθηση στο στόμα.
Μόλις το μείγμα βάσης είναι έτοιμο, μπορούν να προστεθούν γεύσεις. Αυτό θα μπορούσε να περιλαμβάνει φυσικούς πουρέ φρούτων, σοκολάτα, βανίλια ή ακόμα και εξωτικά συστατικά. Θα υπήρχε μια ξεχωριστή γραμμή για την προσθήκη εγκλεισμάτων όπως ξηρούς καρπούς, τσιπς σοκολάτας, κορδέλες καραμέλας ή στροβιλισμούς.
Το αρωματισμένο μείγμα θα αποστέλλεται στη συνέχεια σε μηχανές κατάψυξης. Αυτά τα μηχανήματα παγώνουν γρήγορα το μείγμα παγωτού ενώ το αναδεύουν συνεχώς για να αποτρέψουν το σχηματισμό μεγάλων κρυστάλλων πάγου. Αυτή η διαδικασία εξασφαλίζει την λεία και κρεμώδη υφή που είναι χαρακτηριστική του premium παγωτού.
Μόλις το παγωτό φτάσει στην τέλεια υφή, θα διανεμηθεί σε καλούπια και στη συνέχεια θα σκληρυνθεί γρήγορα σε έναν καταψύκτη για να διατηρήσει την ακεραιότητά του κατά την αποθήκευση.
Το εργοστάσιο διαθέτει εξελιγμένα συστήματα λογισμικού για τη διαχείριση αποθεμάτων, τον ποιοτικό έλεγχο και την παρακολούθηση της παραγωγής. Αισθητήρες και αυτοματοποιημένα συστήματα θα παρακολουθούν τα επίπεδα θερμοκρασίας, συνοχής και γεύσης σε κάθε βήμα.
Μια πλήρως ελεγχόμενη από υπολογιστή μονάδα CIP εξασφάλιζε σταθερά και συνεχή επίπεδα υγιεινής σε όλο το εργοστάσιο.
Αυτό το παγκοσμίου κλάσης εργοστάσιο παγωτού είχε έμφαση στη βιωσιμότητα.
Η διαφήμιση μεταφράστηκε αυτόματα και ενδέχεται να περιέχει ορισμένα σφάλματα μετάφρασης.
Προμηθευτής
Σημείωση: Εγγραφείτε δωρεάν ή συνδεθείτε, για να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλες τις πληροφορίες.
Εγγεγραμμένο μέλος από το: 2024
Υποβολή αιτήματος
Τηλέφωνο & Φαξ
+44 7736 ... αγγελίες
Η αγγελία σας διαγράφηκε με επιτυχία
Παρουσιάστηκε σφάλμα