ζυθοποιείο σε εστιατόριοDiverse
ζυθοποιείο σε εστιατόριο
Diverse
Έτος κατασκευής
2013
Κατάσταση
Μεταχειρισμένο
Τοποθεσία
Freising 

Προβολή φωτογραφιών
Εμφάνιση χάρτη
Στοιχεία για το μηχάνημα
- Περιγραφή μηχανήματος:
- ζυθοποιείο σε εστιατόριο
- Κατασκευαστής:
- Diverse
- Έτος κατασκευής:
- 2013
- Κατάσταση:
- μεταχειρισμένο
Τιμή & Τοποθεσία
- Τοποθεσία:
- Freising, Germany

Κλήση
Λεπτομέρειες προσφοράς
- ID Καταχώρησης:
- A19907730
- Αριθμός Αναφοράς:
- 210349MW
- Τελευταία ενημέρωση:
- στις 22.10.2025
Περιγραφή
Πλήρης γραμμή παραγωγής και εμφιάλωσης από ζυθοποιείο εστιατορίου, αποτελούμενη από τα εξής εξαρτήματα:
1. Μονάδα άλεσης βύνης: Μύλος βύνης με χοάνη τροφοδοσίας και σύστημα μεταφοράς θρυμματισμένης βύνης με σωληνωτή μεταφορική αλυσίδα.
2. Χώρος παρασκευής (Sudhaus): Σύστημα διπλής μονάδας-μπλοκ παρασκευής (Kaspar Schulz, έτος κατασκευής 2013) με δοχεία από ανοξείδωτο ατσάλι με επένδυση χαλκού. Η ψύξη του ζυθογλεύκους γίνεται μέσω ξεχωριστού εναλλάκτη πλακών (API Heat Transfer, 2013) με σύστημα οξυγόνωσης στη συνέχεια. Υπάρχει επίσης δεξαμενή ζεστού νερού (Kaspar Schulz, 2013) με μόνωση και θερμάντρωση.
3. Κελάρι ζύμωσης και ωρίμανσης: 4 κυλινδροκωνικές δεξαμενές ζύμωσης/ωρίμανσης (Kaspar Schulz, 2013) με μικτό όγκο 12 hl η καθεμία και μέγιστη υπερπίεση 3 bar, 3 κυλινδροκωνικές δεξαμενές ζύμωσης/ωρίμανσης (Kaspar Schulz, 2013) με μικτό όγκο 25 hl η καθεμία και μέγιστη υπερπίεση 3 bar. Ο έλεγχος θερμοκρασίας για αυτές τις 7 δεξαμενές γίνεται από κοινό πίνακα ελέγχου. Επιπλέον υπάρχουν 2 κυλινδροκωνικές δεξαμενές (Kaspar Schulz, 2013) με μικτό όγκο 14,7 hl η καθεμία και μέγιστη πίεση 3 bar· η ρύθμιση θερμοκρασίας τους γίνεται από ξεχωριστό πίνακα.
4. Υπόγειο δοχείων υπό πίεση/κελάρι σερβιρίσματος: 5 κατακόρυφες δεξαμενές υπό πίεση (Kaspar Schulz, 2013) με κυρτούς πυθμένες, μικτό όγκο 10,5 hl η καθεμία και μέγιστη πίεση λειτουργίας 3 bar.
5. Τμήμα εμφιάλωσης: Filler-σιφώνι/γυάλινος εμφιαλωτής (JS Maschinen) με 6 κεφαλές πλήρωσης. Εσωτερικός και εξωτερικός πλυντήρας βαρελιών (Scheuer) με ακροφύσια ψεκασμού, ανοξείδωτη κατασκευή και δεξαμενή αλκαλικού διαλύματος στη βάση. Σταθμός πλήρωσης βαρελιών με βρύσες για απευθείας πλήρωση βαρελιών από τις δεξαμενές υπό πίεση.
6. Τεχνικές εγκαταστάσεις/βοηθητικός εξοπλισμός: Ψυκτικό συγκρότημα (Hafner-Muschler, 2013) με αποθήκευση παγωμένου νερού και ψυκτικό R404a, καθώς και 3 συμπιεστές ψύξης. Ατέρμονος, χωρίς λάδι αεροσυμπιεστής εμβολοφόρου τύπου (Kaeser, 2013) με μέγιστη πίεση λειτουργίας 10 bar, καθώς και ξηραντήρας αέρα ψύξης (Kaeser, 2013) με ψυκτικό R134a. Διαχωριστής αέρα (AST) ως γεννήτρια αζώτου με αντίστοιχη δεξαμενή αποθήκευσης αζώτου.
Laodpfxow Uvfws Adlsi
Μηχάνημα (πρόσθετο): ολοκληρωμένο σύστημα ζυθοποίησης με χαλκοεπενδυμένο sudhaus
Όγκος παρτίδας ζύθου (Ausschlagwürzemenge): 10 hl
Εξοπλισμός: Μύλος βύνης, σύστημα μεταφοράς βύνης, διπλή μονάδα παρασκευής από ανοξείδωτο ατσάλι (χαλκοεπενδυμένη), σύστημα ψύξης ζυθογλεύκους, δεξαμενή ζεστού νερού, 9 κυλινδροκωνικές δεξαμενές (4 x 12 hl, 3 x 25 hl, 2 x 14,7 hl), δεξαμενές πίεσης (5 x 10,5 hl), εμφιαλωτής τύπου σιφώνιο, πλυντήριο βαρελιών, σταθμός πλήρωσης βαρελιών, συμπιεστής αέρα, ψυκτικό, γεννήτρια αζώτου.
Η διαφήμιση μεταφράστηκε αυτόματα και ενδέχεται να περιέχει ορισμένα σφάλματα μετάφρασης.
1. Μονάδα άλεσης βύνης: Μύλος βύνης με χοάνη τροφοδοσίας και σύστημα μεταφοράς θρυμματισμένης βύνης με σωληνωτή μεταφορική αλυσίδα.
2. Χώρος παρασκευής (Sudhaus): Σύστημα διπλής μονάδας-μπλοκ παρασκευής (Kaspar Schulz, έτος κατασκευής 2013) με δοχεία από ανοξείδωτο ατσάλι με επένδυση χαλκού. Η ψύξη του ζυθογλεύκους γίνεται μέσω ξεχωριστού εναλλάκτη πλακών (API Heat Transfer, 2013) με σύστημα οξυγόνωσης στη συνέχεια. Υπάρχει επίσης δεξαμενή ζεστού νερού (Kaspar Schulz, 2013) με μόνωση και θερμάντρωση.
3. Κελάρι ζύμωσης και ωρίμανσης: 4 κυλινδροκωνικές δεξαμενές ζύμωσης/ωρίμανσης (Kaspar Schulz, 2013) με μικτό όγκο 12 hl η καθεμία και μέγιστη υπερπίεση 3 bar, 3 κυλινδροκωνικές δεξαμενές ζύμωσης/ωρίμανσης (Kaspar Schulz, 2013) με μικτό όγκο 25 hl η καθεμία και μέγιστη υπερπίεση 3 bar. Ο έλεγχος θερμοκρασίας για αυτές τις 7 δεξαμενές γίνεται από κοινό πίνακα ελέγχου. Επιπλέον υπάρχουν 2 κυλινδροκωνικές δεξαμενές (Kaspar Schulz, 2013) με μικτό όγκο 14,7 hl η καθεμία και μέγιστη πίεση 3 bar· η ρύθμιση θερμοκρασίας τους γίνεται από ξεχωριστό πίνακα.
4. Υπόγειο δοχείων υπό πίεση/κελάρι σερβιρίσματος: 5 κατακόρυφες δεξαμενές υπό πίεση (Kaspar Schulz, 2013) με κυρτούς πυθμένες, μικτό όγκο 10,5 hl η καθεμία και μέγιστη πίεση λειτουργίας 3 bar.
5. Τμήμα εμφιάλωσης: Filler-σιφώνι/γυάλινος εμφιαλωτής (JS Maschinen) με 6 κεφαλές πλήρωσης. Εσωτερικός και εξωτερικός πλυντήρας βαρελιών (Scheuer) με ακροφύσια ψεκασμού, ανοξείδωτη κατασκευή και δεξαμενή αλκαλικού διαλύματος στη βάση. Σταθμός πλήρωσης βαρελιών με βρύσες για απευθείας πλήρωση βαρελιών από τις δεξαμενές υπό πίεση.
6. Τεχνικές εγκαταστάσεις/βοηθητικός εξοπλισμός: Ψυκτικό συγκρότημα (Hafner-Muschler, 2013) με αποθήκευση παγωμένου νερού και ψυκτικό R404a, καθώς και 3 συμπιεστές ψύξης. Ατέρμονος, χωρίς λάδι αεροσυμπιεστής εμβολοφόρου τύπου (Kaeser, 2013) με μέγιστη πίεση λειτουργίας 10 bar, καθώς και ξηραντήρας αέρα ψύξης (Kaeser, 2013) με ψυκτικό R134a. Διαχωριστής αέρα (AST) ως γεννήτρια αζώτου με αντίστοιχη δεξαμενή αποθήκευσης αζώτου.
Laodpfxow Uvfws Adlsi
Μηχάνημα (πρόσθετο): ολοκληρωμένο σύστημα ζυθοποίησης με χαλκοεπενδυμένο sudhaus
Όγκος παρτίδας ζύθου (Ausschlagwürzemenge): 10 hl
Εξοπλισμός: Μύλος βύνης, σύστημα μεταφοράς βύνης, διπλή μονάδα παρασκευής από ανοξείδωτο ατσάλι (χαλκοεπενδυμένη), σύστημα ψύξης ζυθογλεύκους, δεξαμενή ζεστού νερού, 9 κυλινδροκωνικές δεξαμενές (4 x 12 hl, 3 x 25 hl, 2 x 14,7 hl), δεξαμενές πίεσης (5 x 10,5 hl), εμφιαλωτής τύπου σιφώνιο, πλυντήριο βαρελιών, σταθμός πλήρωσης βαρελιών, συμπιεστής αέρα, ψυκτικό, γεννήτρια αζώτου.
Η διαφήμιση μεταφράστηκε αυτόματα και ενδέχεται να περιέχει ορισμένα σφάλματα μετάφρασης.
Προμηθευτής
Σημείωση: Εγγραφείτε δωρεάν ή συνδεθείτε, για να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλες τις πληροφορίες.
Υποβολή αιτήματος
Τηλέφωνο & Φαξ
+49 8161 ... αγγελίες
Η αγγελία σας διαγράφηκε με επιτυχία
Παρουσιάστηκε σφάλμα





































