Μηχανή θερμικής επεξεργασίας σοκολάταςFBM
Maestria 60kg
Μηχανή θερμικής επεξεργασίας σοκολάτας
FBM
Maestria 60kg
EXW σταθερή τιμή δεν συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ
18.000 €
Έτος κατασκευής
2025
Κατάσταση
Μεταχειρισμένο
Τοποθεσία
Schaafheim 

Προβολή φωτογραφιών
Εμφάνιση χάρτη
Στοιχεία για το μηχάνημα
- Περιγραφή μηχανήματος:
- Μηχανή θερμικής επεξεργασίας σοκολάτας
- Κατασκευαστής:
- FBM
- Μοντέλο:
- Maestria 60kg
- Έτος κατασκευής:
- 2025
- Κατάσταση:
- σχεδόν καινούργιο (μεταχειρισμένο)
- Λειτουργικότητα:
- πλήρως λειτουργικό
- Ώρες λειτουργίας:
- 220 h
Τιμή & Τοποθεσία
EXW σταθερή τιμή δεν συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ
18.000 €
- Τοποθεσία:
- Schaafheim, Γερμανία

Κλήση
Λεπτομέρειες προσφοράς
- ID Καταχώρησης:
- A19858250
- Τελευταία ενημέρωση:
- στις 28.08.2025
Περιγραφή
Πληροφορίες μηχανήματος:
Έτος κατασκευής: 02/2025
Χωρητικότητα: 60kg
Βάρος μηχανήματος: 360kg
Παραγωγή κατεργασμένης σοκολάτας: 130kg/h
Σύνδεση: βύσμα CEE 16A
Διαστάσεις: Πλάτος 900mm, Βάθος 920mm, Ύψος 1550mm
Περιγραφή:
Η μηχανή θερμικής επεξεργασίας και επικάλυψης μοντέλο MAESTRIA60 έχει σχεδιαστεί για τη θερμική επεξεργασία και επικάλυψη όλων των τύπων σοκολάτας. Χάρη στις μικρές διαστάσεις της, η MAESTRIA60 είναι ιδανική για ευέλικτη χρήση σε περιορισμένους χώρους.
Η συνεχής θερμική επεξεργασία μέσω κοχλία με ψυκτική μονάδα εξασφαλίζει ότι η σοκολάτα είναι πάντοτε έτοιμη προς χρήση στη σωστή θερμοκρασία.
Η μηχανή διαθέτει θερμαινόμενη δοσομετρική συσκευή, η οποία ελέγχεται από πνευματική βαλβίδα τριών οδών, επιτρέποντας την άμεση δοσομέτρηση πλακών, πραλινών και άλλων προϊόντων σε καλούπια.
Ijdpfx Asw Ta Imeb Esa
Με την κατάλληλη μονάδα επικάλυψης, μπορούν να επικαλυφθούν πλήρως ή μερικώς όλα τα ζαχαροπλαστικά προϊόντα.
Η διαφήμιση μεταφράστηκε αυτόματα και ενδέχεται να περιέχει ορισμένα σφάλματα μετάφρασης.
Έτος κατασκευής: 02/2025
Χωρητικότητα: 60kg
Βάρος μηχανήματος: 360kg
Παραγωγή κατεργασμένης σοκολάτας: 130kg/h
Σύνδεση: βύσμα CEE 16A
Διαστάσεις: Πλάτος 900mm, Βάθος 920mm, Ύψος 1550mm
Περιγραφή:
Η μηχανή θερμικής επεξεργασίας και επικάλυψης μοντέλο MAESTRIA60 έχει σχεδιαστεί για τη θερμική επεξεργασία και επικάλυψη όλων των τύπων σοκολάτας. Χάρη στις μικρές διαστάσεις της, η MAESTRIA60 είναι ιδανική για ευέλικτη χρήση σε περιορισμένους χώρους.
Η συνεχής θερμική επεξεργασία μέσω κοχλία με ψυκτική μονάδα εξασφαλίζει ότι η σοκολάτα είναι πάντοτε έτοιμη προς χρήση στη σωστή θερμοκρασία.
Η μηχανή διαθέτει θερμαινόμενη δοσομετρική συσκευή, η οποία ελέγχεται από πνευματική βαλβίδα τριών οδών, επιτρέποντας την άμεση δοσομέτρηση πλακών, πραλινών και άλλων προϊόντων σε καλούπια.
Ijdpfx Asw Ta Imeb Esa
Με την κατάλληλη μονάδα επικάλυψης, μπορούν να επικαλυφθούν πλήρως ή μερικώς όλα τα ζαχαροπλαστικά προϊόντα.
Η διαφήμιση μεταφράστηκε αυτόματα και ενδέχεται να περιέχει ορισμένα σφάλματα μετάφρασης.
Προμηθευτής
Σημείωση: Εγγραφείτε δωρεάν ή συνδεθείτε, για να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλες τις πληροφορίες.
Εγγεγραμμένο μέλος από το: 2025
Υποβολή αιτήματος
Τηλέφωνο & Φαξ
+49 6073 ... αγγελίες
Η αγγελία σας διαγράφηκε με επιτυχία
Παρουσιάστηκε σφάλμα
















